Výsledek minulých anket |
SB a MMF by se měly
zrušit (100)
změnit se od základu (125)
změnit svoji politiku (48)
změnit management (1)
zůstat takové, jaké jsou (173)
|
Považujete nápad uspořádat v Praze vyroční zasedání SB a MMF za
skvělý (115)
dobrý (27)
normální (38)
hloupý (38)
škodlivý (120)
|
|
|
RE: A je to vůbec logika? |
Autor: Pavel Kotučník
Datum:
Já jsem jeden z těch, co se neorientovali a byl bez konkrétního názoru ... avšak díky panu Dvořákovi mám již názor hotový. S tímto člověkem a zvláště pak s jemu podobnými nikdy nechci mít nic společného. Takový jsem si vyvodil závěr z jeho "argumentů".
A na závěr dotaz ke všem, co zde vyjadřují odpor ke globalizaci. Víte co to vůbec je ? Dokáže te ji teď ihned z hlavy definovat bez opisování ? Sami dobře víte, že jedním z hlavních faktorů jenž přispívá k tzv. globalizaci jsou komunikační sítě. Jako třeba internet. Tak proč jej používáte, když proti němu zárověň tak vehementně bojujete ? Proč používáte počítače, jistě dobře víte, jak a kde se PC vyrábějí, v zemích třetího světa ... pak cestují několikrát kolem zeměkoule než je někde dají dohromady. Komponenty jsou převáženy i díky palivu od nadnárodních společností a je pravděpodobné, že nějaká nadnárodní společnost Vám PC i prodala.
Využíváte jen to, co se Vám hodí do krámu. A to není jen technika, ale i argumenty. Nebuďte zaslepení a rozhlédněte se kolem sebe. Až pochopíte proč k tzv. globalizaci dochází, máte právo ji kritizovat a odsuzovat.
S odpovědí se obtěžovat nemusíte, tyto stránky už nenavštívím, to abych z nich nezblbnul.
|
|
Téma |
Autor |
Datum |
|
Jakub Patočka |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
packal100 |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Anonym |
|
|
dok |
|
|
Ľubomír Kukura |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Lucie Kašpárková |
|
|
Ľubomír Kukura |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Daniel Jánský |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Daniel Jánský |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Ľubomír Kukura |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Daniel Jánský |
|
|
Ľubomír Kukura |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Jarek Bažant |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Jarek Bažant |
|
|
Daniel Jánský |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Ľubomír Kukura |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
cqd |
|
|
RE: A je to vůbec logika? |
|
Pavel Kotučník |
|
|
Martin Hron |
|
|
Příspěvky porušující zákony ČR nebo podněcující k násilí, rasové či třídní nenávisti bez milosti mažeme. |
|
|
|
|