Výsledek minulých anket |
SB a MMF by se měly
zrušit (100)
změnit se od základu (125)
změnit svoji politiku (48)
změnit management (1)
zůstat takové, jaké jsou (173)
|
Považujete nápad uspořádat v Praze vyroční zasedání SB a MMF za
skvělý (115)
dobrý (27)
normální (38)
hloupý (38)
škodlivý (120)
|
|
|
RE: omluva ? a za co ?? |
Autor: Jarek Bažant
Datum:
Pane Dvořák, já Vás primitivem nenazval, sám jste si totiž toto označení přivlastnil. Já jen navrhl konec polemiky s primitivy, ovšem , potrefený se vždy ozve.
2, je mi líto, že si pod vznešenými cíli dokážete představit pouze dívání na televizi. Též mi není jasné proč mi vnucujete aktivity, jež jsem vůbec nezmínil, a jsou výplodem Vaší bujné fantazie. Nemyslete si, že když Vy trávíte u televize dlouhé hodiny, činí tak i ostatní.
3, zapřemýšlejte jaký je rozdíl mezi ekologistou a ekologem. Pokud tedy vůbec máte ponětí o tom, kdo se může honosit označením ekolog. Jako ekologista byste to měl vědět. Stejně jako to, čím že se to ta ekologie vlastně zabývá. A začnete-li pak studovat ekologii v původním významu slova, možná se dozvíte i to, proč se člověk podřizuje globalizaci. Ale předesílám, že 5 let studia na VŠ Vám na to stačit nebude .... k tomu je zapotřebí mnohem, mnohem více.
PS: mohu Vám upřímě říci, snažil jsem se poznat velmi mnoho lidí mezi ekologisty, ale nenašel mezi nimi žádného přírodovědvědce či Ekologa. O primitivní jedince však nouzi nemají. A buďte si jist, vím o čem píši.
|
|
Téma |
Autor |
Datum |
|
Jakub Patočka |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
packal100 |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Anonym |
|
|
dok |
|
|
Ľubomír Kukura |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Lucie Kašpárková |
|
|
Ľubomír Kukura |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Daniel Jánský |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Daniel Jánský |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Ľubomír Kukura |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Daniel Jánský |
|
|
Ľubomír Kukura |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Jarek Bažant |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Jarek Bažant |
|
|
Daniel Jánský |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Ľubomír Kukura |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
cqd |
|
|
Pavel Kotučník |
|
|
Martin Hron |
|
|
Příspěvky porušující zákony ČR nebo podněcující k násilí, rasové či třídní nenávisti bez milosti mažeme. |
|
|
|
|