Výsledek minulých anket |
SB a MMF by se měly
zrušit (100)
změnit se od základu (125)
změnit svoji politiku (48)
změnit management (1)
zůstat takové, jaké jsou (173)
|
Považujete nápad uspořádat v Praze vyroční zasedání SB a MMF za
skvělý (115)
dobrý (27)
normální (38)
hloupý (38)
škodlivý (120)
|
|
|
A dost |
Autor: Vít Dvořák
Datum:
Popravdě řečeno už je dost unavující pořád se přít o tom a jednom, protože Vy máte jednoduše určitou fixní ideu a té se držíte faktům navzdory.
Každý z demonstrantů přišel vyjádřit svůj názor. Popravdě mě vůbec nezajímá, jestli si k tomu někdo natáhl na hlavu kuklu. Já jsem se ostaně zúčastnil protestů, při kterých jsem nikoho takového neviděl. Také jsem neviděl nikoho házet dlažební kostky na policisty nebo do výloh. Tím netvrdím, že se tak nedělo. Prostě jen říkám, že tam, kde jsem byl já, k tomu nedocházelo. Souvisí to mimo jiné i s tím, že navzdory televizním zpravodajstvím to prostě NEBYLA převažující forma protestů. Tam, kde k tomu došlo, měla policie přes mnoho měsíců nákladných příprav vážné problémy nebo na místě vůbec nebyla (Václavské nám.).
Podle Vaší svérázné logiky (každý, kdo vidí někoho v kukle házet kostkou a neudá ho, je zločinec, zločin morálně podporuje a užívá dvojí metr) by do Vámi odsuzovaných pomahačů zločinu spadli i samotní finančníci, kteří vyděšeně sledovali z oken Kongresového centra strkanici na Nuselském mostě. Pokud totiž vím, ani nikdo z nich "neurobil nič proti konkrétnemu nasiliu na tej istej ulici". Což je samozřejmě jen směšný důsledek neméně směšného uvažování.
Trochu mě dojímá Váš závěr, ve ketrém mě z něčeho obviňujete, aniž mě osobně a moji roli v zářijových událostech znáte. necíte o mě a o tom, co jsem dělal, vůbec nic, přesto jste mi přišil, že jsem "možno len propagandou, možno ideologicky, možno len svou nečinnosťou" pomáhal zločinu. Holt jasnovidec že by pohledal.
Co mě ovšem nedojímá ani trochu je to, že tvrdíte (opět bez sebemenší stopy po argumentech nebo důkazech, prostě jen neomylně tvrdíte), že jsem protestoval proti fiktivnímu násilí na druhém konci světa. Kdybyste se na téhle stránce nevěnoval jen osočování a věštění z kávové sedliny, mohl byste se přímo tady i leckde jinde poučit, jak moc fiktivní je ono násilí. Třeba ty vyhlazené domorodé vesnice v Nikaragui, které stály v cestě přehradě financované SB. Nebo zinscenované procesy a popravy domorodých aktivistů v Nigérii, kteří poukazovali na ničení krajiny (své krajiny) nadnárodní firmou Shell. Proti tomu je těch pár výloh z Prahy opravdu slaboučký odvar. A pochopí to každý, kdo si vidí dál než na špičku nosu.
|
|
Téma |
Autor |
Datum |
|
Jakub Patočka |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
packal100 |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Anonym |
|
|
dok |
|
|
Ľubomír Kukura |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Lucie Kašpárková |
|
|
Ľubomír Kukura |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Daniel Jánský |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Daniel Jánský |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Ľubomír Kukura |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Daniel Jánský |
|
|
Ľubomír Kukura |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Jarek Bažant |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Jarek Bažant |
|
|
Daniel Jánský |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Ľubomír Kukura |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
cqd |
|
|
Pavel Kotučník |
|
|
Martin Hron |
|
|
Příspěvky porušující zákony ČR nebo podněcující k násilí, rasové či třídní nenávisti bez milosti mažeme. |
|
|
|
|