Výsledek minulých anket |
SB a MMF by se měly
zrušit (100)
změnit se od základu (125)
změnit svoji politiku (48)
změnit management (1)
zůstat takové, jaké jsou (173)
|
Považujete nápad uspořádat v Praze vyroční zasedání SB a MMF za
skvělý (115)
dobrý (27)
normální (38)
hloupý (38)
škodlivý (120)
|
|
|
...a kde nic tu nic |
Autor: Vít Dvořák
Datum:
Milý pane Jánský,
Vy jste vznesl určité obvinění nebo spíš prezentoval jste jako fakt Vaši myšlenku, že odpůrci globalizace bránili policii v zásahu proti vandalům a těm dokonce poskytovali jakousi morální podporu (čím?).
Když jsem Vás požádal, abyste mi konkrétně sděli, KDY a KDE se tak dělo a jak Vy o tom víte, nejste toho zjevně schopen. Důvod je ten, že prostě Vy si to jenom myslíte, ale prezentujete to jako ověřený fakt, ačkoliv to nemůžete nijak dokázat. Tak se to bohužel má s většinou "zasvěcených" komentářů o zářijových událostech. komentují lidé, kteří je sami nezažili, prostě na ně mají nějaké názory (kde je vzali, Bůh suď) a ty názory vydávají za fakta. Což je klasický příklad dezinformování a matení. Lhaní je snad pro to příliš silný výraz.
Jak už jsem jednou napsal, své hypotetické situace si klidně můžete strčit za klobouk. Máme po ruce dost a dost situací nehypotetických, situací, které se opravdu staly. Že neodpovídají Vašim fixním ideám, to je sice smutné, ale podružné. Že je komentujete přesto, že o nich zbla nic nevíte, to je ovšem daleko smutnější.
Howg.
|
|
Téma |
Autor |
Datum |
|
Jakub Patočka |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
packal100 |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Anonym |
|
|
dok |
|
|
Ľubomír Kukura |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Lucie Kašpárková |
|
|
Ľubomír Kukura |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Daniel Jánský |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Daniel Jánský |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Ľubomír Kukura |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Daniel Jánský |
|
|
Ľubomír Kukura |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Jarek Bažant |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Jarek Bažant |
|
|
Daniel Jánský |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
Ľubomír Kukura |
|
|
Vít Dvořák |
|
|
cqd |
|
|
Pavel Kotučník |
|
|
Martin Hron |
|
|
Příspěvky porušující zákony ČR nebo podněcující k násilí, rasové či třídní nenávisti bez milosti mažeme. |
|
|
|
|